Бившият треньор Феликс Магат отправи остра критика към Германския футболен съюз заради

...
Бившият треньор Феликс Магат отправи остра критика към Германския футболен съюз заради
Коментари Харесай

Феликс Магат с остра критика към ръководството на германския футбол

Бившият треньор Феликс Магат отправи остра критика към Германския футболен съюз поради нехайството и неспособността му да извади националния тим от рецесията, в която се намира към този момент близо шест години.

" Основният проблем е, че в ДФБ не са способни да проучват вярно обстановката ", съобщи 70-годишният Магат за " Скай Спортс Нюз ".

" Бившият ни селекционер (Ханзи Флик) даде обещание да поеме отговорност за представянето на тима, само че вместо това излезе във почивка за шест седмици. Не мисля, че във футболния съюз въобще са правили разбор на обстановката. Всичко си продължава постарому "

В последните си два мача Бунедстимът отстъпи на Турция и Австрия в контролни срещи. Магат, който работи с българския халф Красимир Балъков преди над 20 години в Щутгарт, е на мнение, че " самата комбинация на състава е сбъркана ".

Той обаче към момента не е изгубил очаквания за европейска купа.

" Много тимове са печелили купата, откакто не са се представяли добре в предварителните етапи ", съобщи Магат.

" В националния тим започваме всичко отначало, само че самите футболисти имат задоволително време, с цел да продължат развиването си в клубовете и да създадат положително усещане в шампионата. Това е повода към момента да имам вяра, че на шампионата ще забележим добре квалифициран тим на Германия ".
 Какво се случва с Германия? И Австрия мина елементарно през Бундестима
Какво се случва с Германия? И Австрия мина елементарно през Бундестима

Австрия завоюва с 2:0 в другарски мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР